Our Services

Committed To Best Quality

 
Opening Times
Monday - Friday: 09:00 - 18:00
 
Our Location
100 Mainstreet Center, Sydney
 
Customer Support
+208 333 9296

Dyer Per Garazha

Dyert tona për garazha janë të krijuara me përdorimin e materialeve të larta cilësore dhe teknologjive inovative, duke siguruar një performancë të jashtëzakonshme dhe një jete të gjatë të produktit. Përveç kësaj, sistemi ynë i automatizuar për dyert e garazhës ofron një përvojë të përsosur të përdorimit dhe sigurisë për ju dhe familjen tuaj.

6x3-toulon-2254-v2

Pishina

Pishinat e XHENI GROUP SHPK janë një investim i vlefshëm për shtëpinë tuaj, duke shtuar vlerë estetike dhe komoditet në ambientin tuaj. Në bashkëpunim me Desjoyaux Piscines, ne sigurohemi që klientët tanë të kenë pishinat më të mira në treg, të cilat do të zgjasin për vite me radhë dhe do të ofrojnë kënaqësi të pafundme për ju dhe familjen tuaj.

kuut_m_1

Sauna

Sauna jonë është projektuar me kujdes për të siguruar një temperaturë optimale dhe një ajër të pastër për të mbështetur shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Përveç kësaj, pajisjet tona janë të cilësisë më të lartë dhe ofrojnë një performancë të jashtëzakonshme për të siguruar një përvojë saunimi të pamposhtur.

REQUEST FREE CONSULTATION AND LETS DO IT!