About Us

Most Trusted Industry Leader

 
Opening Times
Monday - Friday: 09:00 - 18:00
 
Our Location
100 Mainstreet Center, Sydney
 
Customer Support
+208 333 9296

NJË NGA FILOZOFITË E NDËRTIMIT TË KOMPANIVE ËSHTË RËNDËSIA E SHPEJTËSISË. Pra, KETU JEMI.

KOMPANIA

Kompania XHENI GROUP SHPK është prezent në tregun e Kosovës që nga viti 1992 dhe deri më tani ka ofruar një frymë Evropiane duke bashkëpunuar me brendet më të njohura europiane. Me aktivitetet e saj, Xheni Group ka krijuar një profil të veçantë në pikëpamje profesionale, të shërbimit dhe cilësisë. Ne jemi krenar që të kontrollojmë 80% të tregut në Kosovë.

DYER-ATOMATIKE
PISHINA

OUR MISSION

Me një ekspertizë të hollësishme në industrinë e pishinave, Jacuzzive, saunave, banjove turke dhe kripës së Himalaje, ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve të cilat përmbushin standarde të larta evropiane. Ne themelohemi në parime të qarta dhe aftësi të shkëlqyera teknike, duke siguruar që klientët tanë të marrin një përvojë unike dhe të kënaqshme.

0

KLIENTELA

0

PISHINA TE NDERTUAR

0

DYER AUTOMATIKE

OUR CORE VALUES

Ekipi jonë profesional dhe i përvojëshëm është në gjendje të ofrojë këshillë dhe ndihmë të personalizuar sipas nevojave të secilit klient. Ne punojmë me vlerat kryesore të integritetit, inovacionit dhe shërbimit të shkëlqyeshëm, duke punuar vazhdimisht për të tejkaluar pritshmëritë e klientëve tanë.
Me krenari shërbejmë një gamë të gjerë të klientëve, duke përfshirë pronarë të banesave private, hotele, qendrat rekreacionale dhe spa, duke ofruar zgjidhje të personalizuara dhe të përshtatshme për secilin projekt.

Xheni Group është sinonim i cilësisë së lartë dhe besueshmërisë në tregun e Kosovës. Ne jemi të fokusuar për të siguruar që produktet dhe shërbimet tona të përmirësohen dhe të përmbushin standardet më të larta. Klientët tanë janë në qendër të veprimtarisë sonë dhe ne punojmë vazhdimisht për të mbajtur marrëdhënien tonë me ta të fortë dhe të gjatë.
Në Xheni Group, ne jemi të gatshëm për sfidat e ardhshme dhe me shumë entuziazëm presim të ofrojmë zgjidhje të shkëlqyera për klientët tanë. Nëse keni nevojë për pishina, Jacuzzi, sauna, banjo turke ose kripë Himalaje, jemi partneri juaj i besueshëm. Kontaktoni Xheni Group sot për të filluar një bashkëpunim të suksesshëm!