Xheni Group sjell Xhakuzit që ofrojn veçoritë më inovative të masazhit të zhvilluara ndonjëherë
Çdo ulëse ka një shumëllojshmëri dhe veçori të masazhit që do të krijojnë lehtësim të shkëlqyer në hidroterapi për ju. Përmes viteve të përvojës Xheni Group sjell xhakuzit të fjalës së fundit të cilat janë krijuar në bashkëpunimi të ngushtë me fizioterapistët, ne jemi siguruar të sjellim një mënyr të relaksit dhe hidroterapis me xhakuzit të fjalës së fundit.

Uji perfekt
Uji mahnitës dhe i qartë është për shkak të sistemit tonë të pastrimit të ujit të sinergjisë.
Xhakuzit janë të pajisura me një sistem të pastrimit të ujit të shumëfishtë që ndihmon në ruajtjen e ujit.
Uji juaj do të qëndron i kristalt dhe qartë zvogëlon nevojën për kanalizim dhe mirëmbajtje shtesë të ujit.
Qëllimi i vetëm i pompës sonë të dedikuar filtrimit është të tërheqim ujë përmes filtrit të banjës,
duke siguruar që uji juaj spa vazhdimisht filtrohet pavarësisht nëse masazhi dhe pompat funksionojnë.