28616379_10160042829365228_4956718779806972194_o

Dyer për garazha

Dyert e garazhave janë një opsion shumë i sigurt, i qëndrueshëm dhe i përshtatshëm. Ato hapen vertikalisht lart dhe janë të pezulluara nën tavan, duke ju lejuar të shfrytëzoni plotësisht hapësirën brenda dhe para derës së garazhit. Dyert e garazheve mund të vendosen në pothuajse çdo garazh të brendshëm, duke ofruar deri në 14 cm më shumë gjerësi të kalimit se dyert e sipërme Duke zgjedhur dyert e garazhit Xheni Group, ju mund të jeni i sigurt se ato janë vulosur mirë dhe të qëndrueshëm ndaj motit në të katër stinët.

Pse të vendosmi një derë automatike ?

Duke zgjedhur një derë të garazhit nga Xheni Group, po bëni më shumë sesa të bëni një investim. Ju jeni duke na bërë pjesë e jetës suaj të përditshme dhe duke u mbështetur tek ne për sigurinë, sigurinë dhe funksionimin e besueshëm. Në këmbim, ne do të hapim derën për ju – një derë për opsionet tërheqëse të dizajnit dhe veçori të zgjeruara të sigurisë që plotësojnë shtëpinë tuaj. Pra shkoni përpara. Jepni ndjenjën tuaj të projektimit me një derë garazhi që vendos shtëpinë tuaj larg me stilin, pamjen, sigurinë dhe rehati