Smart Camera Smart Camera

NJË FRYMË EVROPIANE

Zbuloni historinë, përfitimet dhe inovacionet që ju sjellim
DYER PËR GARAZHA

Dyert e garazheve janë një opsion shumë i sigurt, i qëndrueshëm dhe i përshtatshëm.

DYER INDUSTRIALE

Dera e izoluar industriale garanton performancë të lartë termike dhe është ideale kur izolimi është prioriteti më i lartë.

PISHINA

Pishina në natyrë për mbledhjen familjare dhe relaksim kanë një ndikim të madh shëndetësor, ndërsa pishinat e brendshme janë një zgjedhje ideale për të shijuar tërë vitin

SAUNA

Së pari ndërtojeni saunën dhe pastaj ndërto shtëpinë. Kjo thënie e vjetër finlandeze tregon se si një dush i thjeshtë me ajër të ngrohtë, të thatë mund të bëhet zemra rrahëse e mirëqenies tënde ditore.

JACUZZI

Çdo ulëse ka një shumëllojshmëri dhe veçori të masazhit që do të krijojnë lehtësim të shkëlqyer në hidroterapi për ju.

BANJO TURKE

Një banjë turke është një trajtim hidro-terapi me avull të nxehtë që ka një efekt të mrekullueshëm si në gjendjen mendore ashtu edhe fizike të të gjithëve që janë në gjendje të gëzojnë plotësisht përfitimet e saj.