Capture

Tullat me kripë nga Himalaja
Për herë të parë në vendin tonë dhe në rajon ju sjellim Tullat – Himalaja me kripë
Tashë e tutje në vendin tonë vjenë edhe një tjetër mënyr për të përmisuar shëndetin tonë.
Tullat me kripë mundë të murosen në hapsira të ndryshme, qoftë edhe në dhomë të gjumit, dhoma të ndejës, ambiente rekreative, tani ne ju sjellim edhe në sauna.

PËRFITIMET
Frymëmarrja në ajrin e tullave me kripë ndihmon qarkullimin e gjakut, mbrojtjen nga gripet, frymëmarrje më të lehtë si dhe redukton inflamacionin, lufton infekcionet e ndryshme duke e bërë atë jashtëzakonisht të dobishme për ata që vuajnë nga astma dhe alergjit.

Përfitimet e terapisë së kripës janë të gjera. Nivelet e kripës ndikojnë në aktivitetin tonë të qelizave, në nivel të energjisë dhe sheqerit në gjak një dezinfektues natyror, kripa është antimikrobik dhe antibakterial. Kripa është kripë e pastër e detit (Himalian dhe kripë e Detit të Vdekur) që përmbajnë 84 elemente, ajri i kripur i thatë është më i fuqishëm se ajri me lagështi.