1-1G22Q60405192

Për çfarë është mirë sauna?
Nga fillimet e saj skandinave ajo ka pushtuar të gjithë botën. Ngrohja në një sauna mund të arrijë temperaturat deri në 100 ° C, por lagështia e ulët (20-30%) e transformon këtë në një përqafim të këndshëm që relakson muskujt dhe nxit pastrimin trupor. Druri nxjerr parfume të natyrës, duke lëshuar një thirrje primitive për të rizbuluar qetësinë tënde të brendshme, duke liruar mendjen e të gjithë stresit.

Së pari ndërtojeni saunën dhe pastaj ndërto shtëpinë. Kjo thënie e vjetër finlandeze tregon se si një dush i thjeshtë me ajër të ngrohtë, të thatë mund të bëhet zemra rrahëse e mirëqenies tënde ditore.

PËRFITIMET
Sauna ka kompetenca të jashtëzakonshme relaksimi dhe detoksifikimi, dhe ndikon pozitivisht në mendje dhe trup. Asgjë nuk është më efektive për eliminimin e tensionit nervor dhe reduktimin e ankthit, sepse sauna stimulon ribalancimin natyror të gjendjeve psikofizike.Lëkura pastron veten dhe eliminon acidet dhe toksinat duke djersitur.

Sistemi nervor është stimuluar, duke përmirësuar metabolizmin e përgjithshëm. Aesthetikisht, ulja e celulitit dhe indet më elastike arrihen më së miri duke kombinuar saunën me një dietë të shëndetshme. Përfitime të tjera të dukshme vijnë nga pastrimi i thellë i lëkurës, i cili përsëri bëhet i pastër dhe i shkëlqyeshëm.