22770010_1990682137875220_1196741844332298046_o

PISHINA

Pishina nga familja më e madhe e pishinave në Evropë “Desjoyaux”
Për mbi 17 vjet ne jemi angazhuar në ndërtimin, riparimin dhe mirëmbajtjen e pishinës. Ne jemi përfaqësues të prodhuesit më të lartë francez të pishinave DESJOYAUX, e cila nga mënyra e ndërtimit dhe filtrimit të teknologjisë së ujit është në krye të prodhuesve të pishinave në Evropë dhe madje edhe në botë.

Shërbimet tona përfshijnë të gjitha llojet e pishinave të brendshme dhe të jashtme.

.

Pishina Familjare
Pishina në natyrë për mbledhjen familjare dhe relaksim kanë një ndikim të madh shëndetësor, ndërsa pishinat e brendshme janë një zgjedhje ideale për të shijuar tërë vitin

Pishina për hotele dhe kampe
Pishinat përmirësojnë cilësinë e hoteleve, kampeve dhe apartamenteve, rrisin çmimin e pronës dhe zgjasin sezonin turistik

PSE TË NA ZGJEDHNI?
Gjatë punës tonë afatgjatë ne kemi ndërtuar dhe riparuar mbi 300 pishina familjare, hoteliere dhe pishina publike në të gjithë Kosovën, Shqipërin dhe Maqedonin dhe referencat tona të shumta janë dëshmi për cilësinë e pishinave dhe shërbimeve tona.

Për ju, ne me kënaqësi do të dalim në terren, t’ju këshillojmë dhe t’ju ndihmojmë në projektin dhe dizajnin, nëse është instalimi i një të brendshmi ose ndërtimi i një pishine të hapur

Struktura e ndërtimit
Struktura e panellave kombinon sigurinë dhe instalimin e shpejtë.
Rezultati është kursimet në kohë dhe struktura më e rëndësishme, unitare dhe e qëndrueshmeme