Enter your title here

Naki Trade është një projekt i cili është duke u implementuar në qendër të Prsithinës, një lokacion i cili është komod me n je ambiente te paster dhe nje arkitekture unike.

Me parking të mbyllur,sigurim të veçantë ,hapësira të dedikuara për ecje,hapësira të rregulluara gjelbëruese, sistem të kamerave, kafeteri, dhe parkun e lojerave për fëmijë  Naki Trade shëndrrohet në një hapësirë jetese mbi standardet normale për një strukturë elite.