Naki Trade është një projekt i cili është duke u implementuar në qendër të Fushë Kosovës, një lokacion i cili është komod me nje ambiente te paster dhe nje arkitekture unike.

Me parking të mbyllur,sigurim të veçantë ,hapësira të dedikuara për ecje,hapësira të rregulluara gjelbëruese, sistem të kamerave, kafeteri, dhe parkun e lojerave për fëmijë  Naki Trade shëndrrohet në një hapësirë jetese mbi standardet normale për një strukturë elite.