Naki Trade ofron hapësira të përshtatshme për banim dhe për afarizëm. Çdo ndërtim ofron bodrum, garazh dhe vend-parkim sipas dëshirës,dhe do te kete me shume haspire gjelberuese, hapisra per parkim dhe me nje pamje panoramike. Një lokacion i cili është afër qendrës së qytetit por larg zhurmës së qendrës