SDA6-749x1030

Dyer Industriale

Dera e izoluar industriale garanton performancë të lartë termike dhe është ideale kur izolimi është prioriteti më i lartë. Panelet e izoluara të derës kanë një performancë termike që është më e madhe se sa kërkohet nga Rregulloret e Ndërtimit. Dyert janë bërë në madhësi për një përshtatje të saktë dhe të përsosur brenda njësisë suaj. Një avantazh i madh kur njësitë industriale janë të ngarkuara dhe trafiku brenda dhe jashtë njësive është i lartë është se nëse dyert industriale të izoluara dëmtohen aksidentalisht ato mund të riparohen lehtësisht. Ekzistojnë gjithashtu sensorë të sigurisë dhe veçori të disponueshme për të zvogëluar gjasat e dëmtimit.

Karakteristikat
A keni imagjinuar ndonjëherë sa hapësirë do të keni në dispozicion duke instaluar një derë sektori nga Xheni? Një derë sektoriale nga Xheni është, sigurisht, pamja mahnitëse, por mbi të gjitha, e lehtë për t’u përdorur. Sistemi i saj i brendshëm i rrëshqitjes nëpër kanalet, përdoret një hapësirë minimale prej 10 cm, pasi dera rrëshqet përgjatë tavanit të objekteve, pavarësisht nga ndërtimi i saj.

Rezultati përfshin: shumë më tepër hapësirë për lëvizje brenda ndërtesës, siguri maksimale të cilën Xheni Group mund t’i japë.

Për sigurinë është një çështje me të vërtetë serioze. Çdo derë prodhohet në përputhje me rregulloret aktuale dhe është gati për instalim vetëm pas inspektimit dhe kontrollit të saktë. Me një derë nga Xheni Group, mund ta hapni në siguri të plotë.